lediga tjänster

Är du vår nya lagledare?


Filialchef

Gustafssons Isolering växer och söker nu Filialchef för etablering av ny filial i Norrköping.
om företaget

Gustafssons Isolering är ett av Örebros och Sveriges äldsta isoleringsföretag med anor från 30-talet! Då startade Erik Gustafsson företaget och drev det i 42 år innan nästa generation tog över. Och idag är vi inne på fjärde generationen i familjeföretaget!

Vår långa historia i branschen bygger på stabila kundrelationer där kunskap, erfarenhet och hög servicenivå är framgångsfaktorer. Vi är experter på rör-, vent- och kylisolering. Dessutom utför vi även brandtätning och rör- och ventilmärkning och numera har vi har även en gren i företaget som utför svetsning av fjärrkyla och muffning av fjärrvärme.
Vi är tre arbetande ägare, 10 montörer och en administratör och vi har vår bas i Örebro men följer ofta våra kunder och utför arbeten i angränsande län. Vi tar hand om allt från projektering till färdigt montage.

Vi har under de senast 5 åren haft en mycket stabil tillväxt i regionen och ser nu stora möjligheter för företaget att växa på annan ort. I vår kommande 5 års-strategiplan ingår att etablera ett avdelningskontor i Norrköping för att möta behovet av de tjänster vi ser har stor efterfrågan i den regionen. Därför söker vi nu en person som vill starta den resan tillsammans med oss!

om tjänsten

Vår erfarenhet säger att lokal förankring i regionen är viktigt för framgång så därför söker vi en person som har mycket god branschkännedom och brett kontaktnät.
Du erbjuds att etablera ett avdelningskontor i Norrköping som har till uppgift att utföra nykundsbearbetning, offerering, projektering och genomförande. Till en början finns stöd att få gällande flera av dessa arbetsuppgifter från Örebrokontoret.

Vi söker dig som har branscherfarenhet – gärna från teknisk isolering – och erfarenhet av att driva projekt och människor mot ett gemensamt mål. Vi tror att du är ansvarsfull och har hög arbetsmoral och tycker om att ta eget ansvar. Du bör ha erfarenhet av att leda människor och ha ett lösningsorienterat arbetssätt. Kanske är du en person som är redo för ett nytt karriärskliv och ser möjligheter i att etablera ett avdelningskontor, vilket innebär att skapa ett team av olika kompetenser som tillsammans tar sig an företagets tillväxtstrategi och målsättningar.

Vill du vara med och skapa nya möjligheter och relationer? Då ska du kontakta oss omgående! Urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktperson
Christian Trygg
070-580 14 17
christian.trygg@gustafssonsisolering.se